• Gör ditt event.........klassiskt.

  Vocalizzi productions

  Klassisk & Crossover eventunderhållning i världsklass, akter och artister...

 • Senaste scenproduktionen

  TENORI med Marianne Mörck!

  TENORI med Marianne Mörck!

  Alexander Grove, tillsammans med Mike Sterling och Kalle Leander, leder en kväll med opera, operett, musikalteater och filmklassiker med TENORI liveorkester och Sveriges ledande gäststjärna och komiker, Marianne Mörck!

 • Vårt uppdrag

  Att beröra, förflytta och inspirera vår publik så att de kan uppleva spänningen av intressanta, tränade röster live, på nära håll och ett personligt plan.

  Vocalizzi: 1. (Italienska, pl.) att vokalisera, öva sång med vokaler

   

  2. Från Vocalizzare, som betyder: att vokalisera

 • Vad vi gör

  Vi har turen att ha ett team av stjärnor som är kapabla att producera högkvalitativa, artistiska och underhållande klassiska och crossover-event under vår flagg. Vi jobbar med promotorer, organisatörer och privata kunder för att göra särskilda tillställningar lite extra spännande. Vår personal och våra artister hjälper till att se till att evenemanget går smidigt enligt dina önskemål och att det överträffar dina förväntningar.

  Vi har inga gränser gällande att skapa den bästa underhållningen för dig.

  Vi jobbar direkt med bröllopsorganisatörer, promotorer, lokaler och ljus/ljudbolag för att ge dig mer tid till att koncentrera dig på vad du behöver göra.

   

  Artister kan anpassas efter nästan alla evenemang, lokaler eller situationer med många olika ackompanjemang baserat på kundens önskemål. Dessa inkluderar piano, ljudsystem med professionellt inspelad orkestermusik, stråkkvartetter eller en hel liveorkester.

  VOCALIZZI levererar sång, opera och klassisk crossover-underhållning i världsklass.

 • Från förfrågan till evenemang

  Skräddarsydd klassisk underhållning till ditt evenemang.

  1

  Föreställ dig

  Föreställ dig att vara nära några av de mest vältränade rösterna som levererar opera, crossover, musikalteater och filmmusik i världsklass, bara för dig. Få det bästa av opera och West Ends scener levererat direkt till din dörr.

  2

  Skapa

  Efter en första konsultation med dig, vår kund, utvärderar vi dina smaker och vad du gillar och ogillar, för att etablera vilken sorts musik du älskar. Vi talar med våra artister och arrangörer, presenterar ett utkast på ett program som du kommer att älska, och väljer artister att repetera med för att evenemanget ska komma till liv!

  3

  Leverera

  När alla bitarna har fallit på plats levererar vi en hjärtstoppande föreställning som blåser dina gäster av stolen. Oavsett om de är operafantaster eller aldrig har hört en vältränad röst förut kommer de att uppleva något oväntat som de kommer att prata om i många år framöver.

 • Våra artister

  Tenori, The 3 Tenors

  TENORI

  Tenori är en opera crossover-grupp i världsklass som framför det bästa inom tenorhits, opera, Neapolitan, film, musikteater och crossover i världen.
   

  Website UK

  Website Sweden

  Fource

  Opera möter rock i ett dynamiskt paket.

  Vocalizzi Productions created FOURCE in 2009. 2 operatic sopranos and 2 mezzo-sopranos blending their operatic skills with the power of rock....

   

  Lyssna

  Undercover Artists - Surprise Entertainment

  Undercover Artists

  Överraskningsevent

  En servitör? En gäst? En kock? Du får vänta för att få svaret. Och när du gör det kommer dina gäster att häpnas över vad som sker framför dem!

  Website

  World class operatic star, Alexander Grove

  England's Mario Lanza

  BBC beskriver honom som “Englands Mario Lanza”. Alexander Grove är en prisbelönt och efterfrågad operatenor som framför det bästa inom opera, Neapolitan, crossover och klassiska tenorhits.
   

  Website

  Musical Theatre Star, Micaela Sjöstedt

  Musical Theatre Star

  Micaela is one of Sweden's most versatile musical theatre sopranos often being seen on all the major stages and having performed roles including Esmeralda (The Hunchback of Notre Dame), Maria in West Side Story and Christine Daaé (Phantom of the Opera) alongside Peter Jöback amongst many others.

   

  Website

  Louise Sjöstedt

  Operatic Soprano

  Med operahits som Casta Diva och Vissi d'arte har Louise Sjöstedt uppträtt runt om i hela Europa, med bland annat det brittiska kungahuset som publik.
   

  Website

  Pianist

  En av Skandinavias bästa all-round-pianister som kan framföra nästan alla musikstilar du kan tänka dig och leverera sitt framträdande på ett sätt som får dina gäster att häpna.

  Website >

 • Ett urval av våra kunder

  Manchester United FC

  Swan Hellenic

  Selfridges

  Lloyd's of London

  Hatfield House

  Cliveden House

  Knebworth House

  Corrigan's of Mayfair

  BBC TV + Radio

  Stapleford Park

  Cotton House

  Mustique Island

  Villa Miani

  Rome

  London

  London

 • Ett urval av lokaler våra artister har uppträtt i

  London, UK

  O2 Arena

  London, UK

  Royal Albert Hall

  London, UK

  The White House

  Washington, USA

  Her Majesty's Theatre

  London, UK

  Royal Festival Hall

  London, UK

  Hallam FM Arena

  Sheffield, UK

  NIA Arena

  Birmingham, UK

  The Sage

  Gateshead, UK

  Göteborgs Operan

  Gothenburg, Sweden

  Malmö Opera

  Malmö, Sweden

 • Våra nuvarande samarbeten

 • Teamet

  Alexander Grove as Count von Zedlau

  Alexander grove

  VD + Verkställande Producent

  Alexander grundade Vocalizzi Productions i Storbritannien år 2003 och expanderade senare till Sverige år 2016. Han är internationell soloartist i sin egen rätt med en internationell karriär som sträcker sig över 34 år.

  More >

  Louise Sjöstedt

  Louise Sjöstedt

  Verkställande Producent

  Louise är en etablerad operasopran, regissör och producent. Som utbildad i Sverige och på Royal Academy of Music i London medför hon stil och elegans till allt hon berör.

  More >

  Stephen Anthony Brown

  Kalle Leander

  Co-Producer - TENORI

  Kalle is a member and co-producer of TENORI in Scandanavia.

  More

  Dan Lindén

  Dan Lindén

  MD / Bandarrangör / Pianist

  Dan Lindén är en etablerad pianist och MD som arbetar internationellt inom musikalteater och pop. Dan har spelat tillsammans med många av Nordeuropas största och mest populära artister, inklusive Helen Sjöholm, Sven-Bertil Taube, Miriam Bryant, Ola Salo, Sanna Nielsen och Björn Skifs

  More >

  Stephen Anthony Brown

  Stephen Brown

  Orkestrator

  Utöver att vara en vältränad tenor är Stephen även en kunnig orkesterarrangör. Med en enorm talang ger alla hans arrangemang den där unika Tenori-känslan.

  Stephen Anthony Brown

  Richard Shaw

  Ledande Ljudtekniker

  Richard är VD av Shawsound UK och en aktiv ljudtekniker som jobbar i hela Storbritannien och Europa.

 • Kontakt & Bokningar